fbpx
Annonce

Se her hvem Barca kan trække i Copa del Rey i dag

FCBARCELONA.DK - 24.01.20

// Copa del Rey

I går aftes blev de sidste kampe i pokalturneringens 1/16 finaler spillet og dermed kender man navnene på de modstandere Barca kan trække, når der senere i dag trækkes lod til 1/8 finalerne midt i næste uge.

Det var ikke uden besvær at Barca kom videre i Copa del Rey, for det var først i det 94. minut af opgøret mod Ibiza, at Antoine Griezmann satte den afgørende 1-2 scoring ind.

Rundes helt store sensation var, at Leoneosa fra 2. division B, sent i går aftes sendte selveste Atlético Madrid ud efter forlænget spilletid.

16 hold ligger dermed klar i bowlen, når fodboldforbundet RFEF i dag trækker lod. Ligesom i 1/16 finalen afgøres 1/8 finalerne over en enkelt kamp. De 16 hold er følgende:

Fra La Liga:
FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Valencia, Bilbao, Villarreal, Real Sociedad, Granada, Leganés, Osasuna

Fra 2. division A:
Zaragoza, Tenerife, Mirandés, Rayo Vallecano

Fra 2. division B:
Badajoz, Leonesa

Lodtrækningen foregår på den måde, at holdene fra 2. division A og 2. division B er sikre på at trække hold fra La Liga, samtidig med de er sikre på, at have fordel af hjemmebane.

Det bringer fire ligahold tilbage der kan trække hinanden og her er lodtrækningen helt åben, også når det gælder fordel af hjemmebane. Dermed er der en reel mulighed for, at Barca og Real Madrid kan trække hinanden.

.:FORSIDE:.