fbpx

Setién: 'Bayern er stærke, men det er vi også'

FCBARCELONA.DK - 13.08.20

// Bayern München // Setien


Quique Setien har holdt pressemøde op til Champions League kvartfinalen i morgen aften mod Bayern München. Her forudså Barca-træneren en jævnbyrdig affære mellem to gode mandskaber.

'Vi kommer godt ind til kampen, som vi har ventet på siden sejren over Napoli. Nu gælder det om at forberede kampen godt' indledte Quique Setién. Her er hvad han ellers kommenterede:

Messis betydning for udfaldet:
'Leo kan altid hjælpe os til at vinde kampen, men jeg har altid troet på, at det er holdets styrke der er afgørende. Vi skal støtte Messi, for som med alle andre spillere, vil han ikke være stærk uden styrken fra holdet'.

Hvad bekymrer omkring Bayern:
'Der er mange ting der bekymrer mig. Det er et meget komplet hold der presser godt og angriber med mange mand, ligesom de forsvarer sig godt. Men de ved også, at hvis man kommer ud af deres pres, kan man gøre skade på dem. Det hold der er skarpest, kommer videre, men jeg ser det meget jævnbyrdigt. Bayern er et godt hold, men det er vi også'.

Er spillerne sat op til kampen:
'Motivationen er fastgroet i holdet. Det er en utrolig vigtig kamp mod en god modstander. Det er to store hold der ønsker at have sin egen identitet. Jeg tror det bliver meget lige, men vi får meget at skulle sige i kampen'.

Kan Dembélé spille:
'Det er en stor glæde at Dembélé er udtaget og jeg tror han vil være i stand til, at spille nogle minutter, hvis vi finder det nødvendigt. Vi håber han kan spille og gøre det godt'.

En vurdering af Lewandowskis styrke:
'Han er en god spiller, men jeg mener ikke at han er på Leos niveau. Det synes jeg er indlysende. Han er i glimrende form, men får også støtte af gode holdkammerater. Det er godt at der er gode spillere på banen som vi alle kan nyde'.

.:FORSIDE:.