fbpx

Setién: 'Nogle af spillerne får en pause i morgen'

FCBARCELONA.DK - 21.01.20

// Setien // Ibiza

Quique Setién har holdt pressemøde som optakt til pokalkampen i morgen aften mod Ibiza. Her bekræftede han, at nogle af stamspillerne står over, men han ville ikke sige om det også kommer til at gælde Messi.

Her er hvad Barca-træneren udtalte:

Svære betingelser på kunstgræs:
'Omstændighederne er som de er og det accepterer vi. Ibiza kan helt sikkert gøre det svært for os. Vi spiller på kunstgræs og Ibiza har spillet seks kampe i træk uden at tabe. Det bliver hårdt og omstændighederne gør det mere lige'.

Bliver Messi sparet til kampen:
'Nu skal jeg først se træningen i dag. Jeg har på forhånd nogle ideer, men jeg skal se ham træne, ligesom med resten af spillerne, så vi kan sætte et hold der kan vinde. Det bliver nok nogle spillere der får en pause, men det får vi at se'.

Er Neto sikker på at spille i pokalturneringen:
'Jeg plejer ikke at gøre nogen forskel. De kan begge spille i både ligaen og pokalturneringen og det kommer helt sikkert til at ske'.

Nyt format med kun én kamp:
'Det ville være bedre med to kampe, for med blot en kamp, er det mere risikabelt. I teorien ville Barca være overlegen, men i fodbold sker der uventede ting. Vi skal klare opgaven, for vi vil videre. Formatet er som det er. Det er farlige kampe, hvor det kan blive kompliceret og hvor der ikke er plads til fejl'.

Hvor vigtig er pokalturneringen:
'Jeg tillægger alle turneringer stor værdi. Jeg har altid kunne lide pokalturneringen, både som spiller og som træner. Vi går efter at vinde den, ligesom vi gør med ligaen og Champions League. De er alle vores klare mål'.

Kommer der en angriber til truppen i januar:
'Det er noget som vi overvejer og taler om, men der skal stadig gå lidt tid. Det er ikke noget jeg tænker så meget over. Jeg tænker på Ibiza og Valencia. Jeg taler med den sportslige ledelse og vi beslutter hvad vi mener er bedst'.

Hvilke spillere er i overvejelserne:
'Det er et spørgsmål jeg hverken kan eller vil svare på. Vi har talt om nogle ting, men det er internt. I behøver ikke spørge mig om sådan noget, for jeg siger alligevel ikke noget. Så spilder vi ikke tiden'.

Hvad er indtrykket af spillerne fra B-holdet:
'Jeg har stadig brug for tid til at kunne vurdere spillerne fra B-holdet. Jeg kender dem endnu ikke i dybden. Det vil komme ved træningen. Jeg har talt med B-holdets træner, for jeg ønsker så meget information som muligt'.

Kan flere spillere forlade Barca, f.eks. Rakitic eller Vidal:
'Så længe en spiller er her hos os, regner jeg med dem alle 100%. Jeg tænker ikke på, at nogle rejser' afsluttede Setién.

.:FORSIDE:.