fbpx

Sky Sports: Aubameyang afventer tilbud fra Barca

Magnus Wind - 22.07.20

© Getty Images
// Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang, som er blevet sat i forbindelse med Barca, har kontraktudløb om et år i Arsenal. Angriberen er i tvivl om en forlængelse og ønsker at afvente udfaldet af transfersituationen med Lautaro Martínez. 

Selvom Barca og Inter Milans Lautaro Martínez har været kædet sammen i snart et års tid, så er det endnu ikke lykkes for den catalanske klub, at hente den argentinske angriber. Derfor går rygterne på, at Barca er begyndt at kigge på andre alternativer. Her skulle Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang være den foretrukne kandidat. 

Den 31-årige angriber har blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt, men ifølge det engelske medie Sky Sports, så tøver han med at sætte sin underskrift på en forlængelse. Aubameyang følger situationen vedrørende Lautaros mulige skifte til Barca tæt, og angriberen fra Gabon afventer angiveligt et tilbud fra Barca. 

Arsenals træner Mikel Arteta var ellers forleden ude og rose sin anfører hos Sky Sports. 'Jeg har altid været meget positiv omkring hans fremtid i klubben. Til hverdag ser jeg hvordan han træner og er glad. Vi ved hvor vigtig han er for holdet'.

Om det bliver Lautaro, Aubameyang eller en helt tredje, som kan trække blaugrana-trøjen over hovedet i næste sæson, bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.