fbpx

Sky Sports: Barca-emnet Moukoko bliver i Dortmund

Anders Lang Jensen - 15.01.23

// Youssoufa Moukoko

Youssoufa Moukokos navn har floreret rigtig meget omkring Barca i en længere periode, og angrebskometen er et tema på Camp Nou. Ifølge Sky Sports er Moukoko dog tæt på at forlænge med Borussia Dortmund.

Den 18-årige Dortmund-angriber har kontraktudløb til sommer, og derfor har en række andre topklubber øjnet en transferfri mulighed på markedet heriblandt Barca. Moukoko har været meldt varm på idéen om et Barca-skifte, men angiveligt er angriberen tæt på en forlængelse med tyske Dortmund.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Sky Sports nærmer Youssoufa Moukoko sig nemlig en kontraktforlængelse i Borussia Dortmund trods den store opmærksomhed fra klubber som Barca, Chelsea og Newcastle United. Angrebstalentet har haft høje økonomiske krav, og det skulle tyskerne være gået med til.

Sky Sports beretter nemlig ydermere, at Youssoufa Moukoko vil få en årsløn på 5 millioner euro, hvis en række bonusser bliver indfriet. Dertil betaler Dortmund en sign on fee på 10 millioner euro, for at angriberen overhovedet skriver under på den nye aftale med den tyske storklub.

Dermed tyder meget på, at Barca definitivt har tabt kampen om angrebstalentes underskrift.

moukoko8

.:FORSIDE:.