fbpx

Sky Sports: Nu går Barca efter Dusan Tadic

FCBARCELONA.DK - 28.01.20

© Getty Images
// Rodrigo // Tadic

Netop som Barca skulle have trukket sig fra forhandlingerne med Valencia om Rodrigo meddeler den normal særdeles troværdige Sky Sports, at catalanerne har haft en plan b klar og at der er tale om Ajax-angriberen Dusan Tadic.

Barca har i løbet af denne tirsdag ellers forhandlet med Valencia om at hente Rodrigo til Camp Nou, men disse forhandlingerne brød tirsdag aften sammen, hvorefter catalanerne droppede den spanske angriber.

Kort efter kunne Sky Sports så afsløre, at Barca har haft en plan b klar i tilfælde af, at en handel med Rodrigo ikke ville lykkes. Her er tale om den 31-årige Ajax-angriber Dusan Tadic, som Barca angiveligt har rettet blikket mod.

Dusan Tadic har i denne sæson spillet 20 kampe i den hollandske liga, hvor han har scoret otte mål og lavet hele 15 assists. Derudover har han spillet seks kampe i Champions League, hvor det er blevet til tre assists.

Journalisten fra Sky Sports, Gianluca Di Marzio, meddeler, at den serbiske angribers agent skulle lande i Barcelona i løbet af onsdagens for at forhandle med Barca. Planen skulle være, at Tadic hentes på en lejeaftale. Det må dog betegnes som tvivlsomt, om Ajax vil slippe en af deres stjerne-spillere midt i sæsonen.

.:FORSIDE:.