fbpx

Spiller Rodrigo for Valencia mod Barca i morgen?

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.01.20

© Getty Images
// Rodrigo

I de catalanske og spanske medier sættes Rodrigo Moreno lige nu i forbindelse med et omgående skifte fra Valencia til Barca, men de to hold møder hinanden i morgen lørdag og det skaber tvivl om Rodrigos deltagelse i kampen.

I morgen eftermiddag skal Barca en tur til Mestalla, hvor det gælder en kamp i La Liga mod Valencia. Her spiller Rodrigo, som Barca i øjeblikket forsøger at hente til klubben. Det kan skabe problemer, hvis Rodrigo spiller mod Barca.

Ifølge de seneste meldinger vil Rodrigo gerne selv skifte til Barca, så hvis angriberen ikke er på plads i Barca inden kampen, vil det skabe problemer for Valencia og catalanerne at have angriberen med i kampen.

Rodrigo kan på ingen måde være fokuseret på Valencia, mens tankerne er på et skifte til Barca. Det vil heller ikke være godt hvis Rodrigo scorer mod Barca for Valencia, hvilket kan tage vigtige point fra catalanerne i den tætte kamp om mesterskabet.

Hvis det ikke er lykkedes for Barca at hente Rodrigo inden lørdagens kamp, vil spansk-brasilianeren dermed med stor sandsynlig sidde kampen over. Det vil være den bedste løsning for alle parter for at undgå kontroverser.

.:FORSIDE:.