fbpx

Spurs-træner om Lenglet: 'Den type spiller vi ønsker'

Peter Vyff - 25.05.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet har ingen fremtid hos Barca, og derfor spekuleres der i et permanent skifte til Tottenham. Spurs-træneren Ryan Mason bekræftede også forleden interessen i franskmanden, som han kun havde ros tilovers for.

Ledelsen skal have renset ud i førsteholdstruppen til sommer, og én af de spillere, der forventes at forlade Camp Nou, er Clément Lenglet. Den stærke franskmand har i denne sæson været udlejet til Tottenham, hvor han har vist sig så fint frem, at der nu tales om at gøre skiftet permanent.

Cheftræneren Xavi har ikke tænkt sig at benytte forsvarsspilleren i den kommende sæson, og han forventes derfor solgt til den højst mulige pris. Der er derfor blevet spekuleret i transfer i omegnen af 15-20 mio. euro, hvilket må siges at være en fair pris taget Lenglets rutine og spillemæssige niveau i betragtning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tottenham står eftersigende først i køen til franskmandens underskrift, og netop interessen fra Spurs blev også forleden bekræftet af Ryan Mason, som deltog i et interview med avisen Mundo Deportivo. Cheftræneren blev direkte spurgt til det potentielle køb af Lenglet, hvortil han svarede: 'Jeg er sikker på, at forhandlingerne nok skal finde sted i løbet af sommeren - Clément er den type spiller, som vi ønsker at have på træningsbanen'.

Den midlertidige Spurs-træner fortsatte også med at storrose Lenglet for hans attitude og karakter: 'Han er professionel, der gør alt det rigtige. Han er udadvendt og vokal, og hans måde at håndtere mennesker, har jeg kun respekt over for', afsluttede Mason.

Cheftrænerens kommentarer har med sikkerhed skabt stor tilfredshed på Camp Nou, hvor ledelsen hele tiden har satset på at få solgt forsvarsspilleren. Den 27-årige Lenglet skulle eftersigende selv være åben overfor en fast aftale med Tottenham, dog ønsker han angiveligt først at se, hvem Spurs udnævner som cheftræner til næste sæson.

.:FORSIDE:.