fbpx

Suárez: 'USA er en rigtig god mulighed for mig'

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.11.19

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez er i sin karrieres efterår hos Barca og jævnligt sættes han i forbindelse med et skifte til USA. Selv mener uruguayaneren da også, at landet på den anden side af atlanten er en god mulighed.

'Man ved aldrig hvad der sker i fremtiden. I dag er jeg på kontrakt i Barca og jeg er meget glad for at være her, men selvfølgelig er MLS en tiltrækkende liga' indleder han i en snak med avisen El Mundo Deportivo.

'Det er en liga som er vokset meget i de seneste år og der har været mange unge sydamerikanere der i de seneste to år. Det viser, at ligaen gerne vil det seriøst i stedet for kun at hente gamle spillere' fortæller han videre.

Adspurgt om han foretrækker at spille i Qatar eller USA lød det mest til, at Suárez hælder til det nordamerikanske land. 'Det vigtigste for mig er stabilitet og at min familie har det godt. USA er en rigtig god mulighed for mig' sagde han videre.

Landsmanden Nico Lodeiro, som Suárez spillede med i Ajax, spiller netop i MLS nu og han opfordrede forleden Suárez til at komme til USA og spille med ham i Seattle Sounders. Det kommenterede Suárez også. 'Jeg har talt med Lodeiro om det, men det var bare en samtale vi havde, fordi ligaen er spændende og den tiltrækker alle spillere' afsluttede han.

Suárez er især blevet sat i forbindelse med Inter Miami, der er en ny klub i MLS fra 2020 med David Beckham i ejerkredsen.

.:FORSIDE:.