Suárez: 'Vigtigt for Griezmann at han fik scoret'

FCBARCELONA.DK - 28.11.19

// Suárez // Dortmund

Luis Suárez stod for et mål og et oplæg i 3-1 sejren over Dortmund. Efter kampen glædede han sig ikke blot over sejren, men også over samspillet med Messi og at Griezmann også kom på tavlen.

'Vores vigtigste mål var at kvalificere os som gruppevindere. Vi ønskede også at forbedre vores spil og vi kan tage hjem med en god fornemmelse, efter at have spillet en god kamp. I anden halvleg slappede vi lidt af på grund af vores føring' udtalte han lige efter kampen.

Barcas to første mål var et resultat af samspil mellem Suárez og Messi og det fik en kommentar. 'Vores samspil bærer præg af, at vi har spillet mange kampe sammen gennem mange år. Mange gange ved man hvor han vil være. Det er kun til holdets fordel' sagde han.

Griezmann satte 3-0 målet ind og det glædede Suárez sig over. 'Han gjorde et fantastisk indhop for Ouamane i første halvleg. Han scorede i anden halvleg og det er vigtigt for hans selvtillid. Det er godt at han falder så hurtigt til på holdet som muligt' fortsatte han.

Til sidst ægrede Suárez sig over, at Dembélé på ny blev skadet. 'Lægerne må finde en løsning på hans skader. Det er sket flere gange, efter at han er blevet klar. Vi håber han snart er klar og han ikke bliver skadet igen' afsluttede han.