fbpx

Ter Stegen, Christensen og Gündogan blev sparet

FCBARCELONA.DK - 02.08.23

// Ter Stegen // Andreas Christensen // Ilkay Gundogan // AC Milan

Xavi blandede kortene på en ny måde til kampen mod AC Milan og det skyldtes blandt andet, at han valgte at se bort fra en række af de spillere, som man ellers betragter som sikre valg i trænerens foretrukne opstilling.

Da Barca besejrede AC Milan med 0-1 var det uden spillere som Ter Stegen, Balde, Christensen, Gündogan, De Jong og Lewandowski i startopstillingen. Senere i opgøret kom Balde, De Jong og Lewandowski på banen, mens man intet så til Ter Stegen, Andreas Chistensen og Ilkay Gündogan.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Iñaki Peña var den eneste spiller der fik alle 90 minutter og det har nok været Xavis ønske at vise sin reservemålmand, at han er vigtig for holdet. Der har ikke været meldt om skavanker hos Ter Stegen og det er ikke mange dage siden at tyskeren bekræftede sin gode form, så hans fravær mod Milan skaber ingen bekymring.

Både Christensen og Gündogan udgik af kampen forleden mod Real Madrid med småproblemer. Danskeren følte angiveligt smerter i sin ene ankel, mens Gündogan havde problemer med sin lyske. Ingen af skaderne vurderes alvorlige, men Xavi tog ingen chancer og sparede de to spillere mod Milan, der begge ventes at være med mod Tottenham om en lille uge i Gamper-opgøret.



.:FORSIDE:.