fbpx
Annonce

Ter Stegen er tæt på en klarmelding

FCBARCELONA.DK - 30.10.20

© FC Barcelona
// Ter Stegen

Meget tyder på at Ter Stegen snart kan tage hul på sæsonen, efter at han i sommer blev opereret i det ene knæ. I går trænede han med på normal vis og derfor må der vente en klarmelding lige om hjørnet.

Der var gode nyheder ved torsdagens træning, for her sluttede Ter Stegen sig til holdkammeterne i fuldt omfang for første gang denne sæson. Han sparede ikke sig selv og dermed banker han for alvor på for et comeback.

Ter Stegen oplevede hyppige problemer med højre knæ i sidste sæson. Det var ikke noget der forhindrede ham i at spille, men det var ikke holdbart med smerterne. Derfor blev det besluttet at operere ham, da sidste sæson var slut efter ydmygdelsen mod Bayern Mücnhen.

Her gennemgik han en operation og siden har det handlet om genoptræning. Den ser altså nu ud til at være et afsluttet kapitel og det varer næppe længe før tyskeren igen overtager pladsen i målet.

Det kan ikke afvises på forhånd, at Ter Stegen allerede kommer med i truppen til lørdagens kamp mod Alváes. Den trup udtager Ronald Koeman senere i dag når holdet har trænet.

.:FORSIDE:.