Ter Stegen roses af landstræner trods tre mål mod sig

FCBARCELONA.DK - 28.09.22

// Ter Stegen

Ter Stegen er tilbage i Barcelona efter en landskampspause, der blev en noget tvilvsom oplevelse for ham. Han var med til at tabe mod Ungarn og lukkede tre mål ind mod England. Alligevel får han ros af sin landstræner.

Corona holdt Manuel Neuer ude af Tysklands landskampe og så gik stafetten videre til Ter Stegen, der vogtede buret først hjemme mod Ungarn og dernæst mod England på selveste Wembley i London.

Mod Ungarn skuffede tyskernes offensiv fælt og de tabte med 0-1 på en scoring som Ter Stegen ikke kunne klandres for og han var reelt arbejdsløs det meste af opgøret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

Mandag gjaldt det England og her bragte Tyskland sig foran med 0-2 i anden halvleg. Herefter fulgte et skidt kvarter for Ter Stegen, hvor han blev passeret hele tre gange, så England kom foran med 3-2. Kort før tid fik tyskerne dog udlignet til 3-3.

Efter kampen mod England, var den tyske landstræner Hansi Flick meget tilfreds med Ter Stegens indsats, trods tre mål mod sig. 'Han spillede en sensationel kamp, også når det gjaldt spillet med fødderne. Han var genial' var den nærmest euforiske kommentar.

Det er da også en kendsgerning, at Ter Stegen havde et par meget vigtige aktioner, blandt andet med en feberredning i første halvleg, hvor han forhindrede en engelsk føring. I kampens sidste minut viste han også høj klasse, da han forhindrede Saka i at give hjemmeholdet sejren.

Nu er Ter Stegen tilbage i sin klub, hvor han skal rette fokus på lørdagens udekamp mod Mallorca.