fbpx
Annonce

Márquez: 'Jeg vil ikke sige nej til sådan en mulighed'

Peter Vyff - 28.01.24

// Rafa Marquez // Thiago Motta

Xavi bekendtgjorde i går, at han stopper som Barca-træner efter denne sæson. Spekulationerne om, hvem der skal overtage er allerede begyndt, og går kommenterede Rafa Márquez og Thiago Motta på situationen.

Xavi bekendtgjorde i går, at han stopper som Barca-træner til sommer. Selvom nyheden kom som lidt af et chok, har der i noget tid floreret rygter om, hvem der potentielt kunne erstatte Xavi på sigt.

Artiklen fortsætter under annoncen


To af kandidaterne er ligesom Xavi også tidligere Barca-spillere, nemlig Rafa Márquez og Thiago Motta, der nu har stor succes hos henholdsvis Barca Atlétic og Bologna. De to trænere blev i går spurgt ind til det ledige job hos Barca, kort efter Xavis pressemøde.

Rafael Márquez:
'Hvem ville ikke være træner for Barca? Jeg skal blive ved med at arbejde hårdt - det er kun min anden sæson som træner. Ledelsen har nu masser af tid til at tage den rigtige beslutning, men jeg ville ikke sige nej til sådan en mulighed' sagde mexicaneren til avisen Mundo Deportivo.

Thiago Motta:
'Et muligt job hos Barca i fremtiden? Jeg har kun fokus på nutiden Jeg nyder min tid hos Bologna, og jeg har kun fokus på denne sæson' skulle brasilianeren have sagt ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Om det bliver Márquez eller Motta, der tager over for Xavi, er endnu for tidligt at sige, men de er sandsynligvis med i overvejelserne. Joan Laporta har efter sigende også en stor drøm at hente Jürgen Klopp til Barca, og det bliver spændende at se, hvem valget falder på..:FORSIDE:.