fbpx

Torres og Alonso kan snart hjælpe holdet igen

FCBARCELONA.DK - 27.02.24

 


Barca har været særdeles hårdt ramt af skader denne sæson, men nu er det begyndt at gå den rigtige vej. Flere spillere er tilbage fra deres skadespauser og det varer næppe længe, inden at både Torres og Alonso meldes klar.

Xavi har måtte se op til otte spillere være skadet på samme tid, men lige nu er det tal halveret, da det kun er Gavi, Balde, Alonso og Torres der må sidde udenfor.

Gavi og Balde ser man næppe mere i aktion denne sæson, for deres respektive skader vil endnu tage flere måneder at komme sig over. Derimod vil man snart se Ferran Torres og Marcos Alonso på træningsbanen igen. Det fortælles avisen AS.

Artiklen fortsætter under annoncen


Torres havde netop fundet topformen og scoret et hattrick mod Betis, da han måtte udgå af en kamp mod Osasuna med en lårskade. Han skulle nu være så langt i sin genoptræning, at han kan gøre sig forhåbninger om, at blive udtaget til kampen på søndag mod Athletic Club Bilbao.

Så langt menes Marcos Alonso ikke at være. Den rygopererede forsvarsspillere må nok vente en uge mere, inden at han kan melde sig klar under fanerne igen.

Det lysner dog gevaldigt for Xavi med de to spillere tilbage, for det giver alternativer i den afgørende del af sæsonen, hvor Barca-træneren helt sikkert krydser fingre for, at der ikke kommer nye skader.

torres44F

// Ferran Torres // Marcos Alonso
.:FORSIDE:.