fbpx
Annonce

Umtiti rundede kamp nr. 100 mod Celta

FCBARCELONA.DK - 11.11.19

© Getty Images
// Umtiti // Celta

Samuel Umtiti fik en sjælden plads fra start i kampen mod Celta lørdag og det betød, at han rundede sin kamp nr. 100 i Barcas trøje. Det kunne have været en del flere, hvis det ikke havde været for en genstridig knæskade.

Umtiti kom til Barca i sommeren 2016 fra Lyon og blev straks en succes i det centrale forsvar. Han tilspillede sig hurtigt en stamplads ved siden af Piqué og sådan forløb de to første sæsoner.

Umititi var også selvskreven på det franske landshold, der i sommeren 2018 vandt VM i Rusland. Her spillede Umtiti næsten alle kampe for Frankring samtidig med, at det ene knæ gav problemer.

De problemer forsatte i sidste sæson, hvor det kun blev til 15 kampe for Umtiti hos Barca og hvor han måtte se Clement Lenglet overtage pladsen i forsvaret og gøre det godt.

Denne sæson har Umtiti også haft sine skadesproblemer, men han ser ud til langsomt at finde tilbage til det niveau der fik Barca til at købe ham. Mod Celta lørdag aften gjorde han en udmærket figur i sin jubilæumskamp nr. 100.

Umtiti debuterede for Barca i august måned 2016 i den spanske Supercup. I sine lidt over tre sæsoner i klubben er det blevet til seks titler, fordelt med to mesterskaber, to pokaltriumfer og to spanske Supercups.

.:FORSIDE:.