fbpx
Annonce

United-træner: 'Paul Pogba bliver her indtil 2022'

Magnus Wind - 19.10.20

© Getty Images
// Paul Pogba

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United stod til, at udløbe efter denne sæson. Rygterne har gået på, at franskmanden gerne ville til Barca, men nu har Uniteds træner slået fast, at Pogba bliver indtil 2022. 

Grundet Barcas økonomiske vanskeligheder har klubben valgt at sigte efter billige eller transferfrie spillere. Her kan blandt nævnes Eric Garcia, Georginio Wijnaldum og Memphis Depay, som alle har kontraktudløb efter denne sæson. Et andet navn som også er blevet nævnt, er Paul Pogba, som angiveligt gerne vil til Barca. 

Midtbanespilleren stod til at have kontraktudløb med Manchester United efter denne sæson, men nu har englænderne valgt, at aktivere en klausul i Pogbas kontrakt, der gør at han bliver i klubben til 2022. Det bekræftede Uniteds træner Ole Gunnar Solskjær på et pressemøde. 'Paul er vores spiller og han bliver her for endnu to år. Paul er fokusreret på, at gøre sit bedste for os. I de næste par år er jeg sikker på, at vi vil få det bedste ud af ham' udtalte Solskjær om sin franske midtbanespiller. 

Det ser dermed ikke længere ud til at være muligt for Barca, at hente Pogba på en fri transfer til sommer. 

 

.:FORSIDE:.