fbpx
Annonce

Valencia-træner Celades: 'Der forhandles om Rodrigo'

FCBARCELONA.DK - 28.01.20

© Getty Images
// Valencia // Rodrigo

På et pressemøde i dag bekræftede Valencias træner Albert Celades, at der lige nu forhandles med Barca om Rodrigo. Han bekræftede også, at angriberen er i Barcelona, dog ikke til lægetjek hos Barca.

Rodrigos mullige skifte til Barca fyldte meget på Celades' pressemøde i dag, der dannede optakt til Valencias pokalkamp i morgen mod Cultural Leonesa. Specielt nyheden om at Rodrigo var taget til Barcelona i stedet for at træne, blev der spurgt om.

'Rodrigo er en speciel spiller og derfor vil Barcelona have ham. Vi ved alle at der er forhandlinger i gang. Det vil vi ikke benægte' kom det fra Celades.

'Rodrigo er taget til Barcelona, fordi der var planlagt en undersøgelse med doktor Cugat. Det var allerede planlagt sådan. Han gjorde en ekstra anstrengelse for at spille mod Barcelona og han har det fint' sagde Celades og bekræftede dermed turen til den catalanske hovedstad i dag.

Celades bekræftede også, at han har talt med Rodrigo om fremtidsmulighederne. 'Rodrigo og jeg har talt sammen, men jeg kan ikke fortælle offentligt, hvad vi talte om. Når spillermarkedet lukker, må vi se hvad der er sket og analysere det' afsluttede han.

.:FORSIDE:.