fbpx

Valladolid sender Matheus tilbage til Barca

FCBARCELONA.DK - 16.07.20

© Getty Images
// Matheus

Den udlejede Matheus Fernandes vender tilbage til Barca fra næste sæson. Det fortalte Valladolids sportschef i går og dermed får den brasilianske midtbanespiller chancen for vise sine kvaliteter i sæsonopstarten.

Matheus har haft en lidt omtumlet start i spansk fodbold, efter at Barca købte ham i januar og straks lejede ham ud til Valladolid. Først var der problemer med spillertilladelsen, så kom coronapausen, hvorefter fulgte en skade. Først her i juni blev det så til debut for brasilianeren.

Der har de seneste måneder været spekuleret i, at lejeopholdet i Valladolid ville blive forlænget, men det kommer ikke til at ske. Det fortalte sportschef Miguel Angel Gómez i går. 'Matheus Fernandes returnerer til sin klub, for han ønsker at være der. Hans ønske er at være en del af førsteholdet og Barcelona ønsker at han skal slås for en plads i truppen' kom det fra ham i følge avisen Sport.

Dermed ser det ud til, at Matheus indleder sæsonen med Barca, hvor han kommer til at træne med førsteholdet og sandsynligvis også kommer i aktion i træningskampene. Her skal han så forsøge at overbevise Quique Setién om, at han er værd at satse på.

.:FORSIDE:.