fbpx

Valverde: 'Jeg mener, at der var straffe til Piqué'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.12.19

© Getty Images
// Valverde // Real Sociedad

Det var med blandende følelser, at Ernesto Valverde mødte pressen efter 2-2 kampen mod Real Sociedad tidligere på aftenen. Her var det især det manglende straffespark til Gerard Piqué, der kom til at fylde mest.

Manglende straffe:
'Enhver træner ser tingene til deres fordel, så her er jeg ikke objektiv. Med Barca-brillerne på, mener jeg, at der var straffespark til Piqué. I tilfældet med Busquets skulle der ikke have været straffe, men jeg har ikke set billederne fra kampen igennem endnu'.

'Modstandernes træner vil nok sige det modsatte, men vi mener, at der blev begået en forseelse mod Piqué. Jeg bad fjerdedommeren om at tjekke det, men jeg ved ikke hvorfor der ikke blev brugt VAR.'

Om kampen:
'Kampen havde det hele. Der var øjeblikke hvor de bare bedre og der var tider, hvor vi var de bedste. Hvis kampen havde varet længere kunne alt være sket. Jeg tænker, at det var en god kamp. Vi havde det svært med deres presspil, som de lagde ud med, men da vi overkom det kunne man se, at vi gjorde det svært for dem. Da vi var foran 2-1 havde vi kampen i vores hænder, vi skabte chancer og vi var det bedste hold'.

Kort hvilepause op til El Clásico:
'Det kommer ikke til at påvirke os. Vi har fire dage til at komme os til kampen mod Real Madrid. Denne kamp er så vigtig, så alle vil være være klar til El Clásico'.

Holdets udebaneform:
'I dag var vi oppe imod et godt hold, som har gang i en god sæson med meget gode angribere. Vi har haft det svært på udebane ligesom alle andre. Jeg kan ikke se nogle hold der er dominerende både ude og hjemme. Det gælder ikke kun i ligaen, men også i Champions League'.

Martin Ødeaard:
'Han er i gang med en stor sæson. Nu spiller han regelmæssigt og så kan man se hvilken type spiller han er. Han er en rigtig god spiller, men problemet med denne type spiller er, at de spiller mellem linjerne, hvilket gør det svært. Han gør det godt, men vi må se hvordan det kommer til at gå med ham, men på bagrund af det vi så i dag, så er han meget god'.

.:FORSIDE:.