fbpx

Valverde og Bartomeu holder krisemøde

FCBARCELONA.DK - 13.01.20

// Bartomeu // Valverde

Præsident Josep Maria Bartomeu er set ankomme til Barcas træningsanlæg, hvor han holder møde med Ernesto Valverde efter træningen. Her forventes det, at Barca-præsidenten meddeler Valverde, at samarbejdet slutter.

Valverde har med stor sandsynlighed trænet holdet for sidste gang. Det er i hvert fald den vurdering de catalanske medier gør sig, efter at Bartomeu noget usædvanligt valgte at køre til træningsanlægget her til formiddag, for at møde med holdets træner.

Barcas bestyrelse holder møde i eftermiddag og her forventes det, at den aktuelle situation drøftes og at det besluttes, hvem der skal afløse Valverde, sandsynligvis frem til sommer, hvor Xavi ser ud til at overtage jobbet.

Det hele er stadig kun spekulationer, men en kendsgerning er det, at når Bartomeu og Valverde mødes på denne måde, kan det kun være et tegn på krise.

Der er også medier der fortæller, at mødet udelukkende har til hensigt at høre Valverdes vurdering af situationen, så Bartomeu kan tage det med på bestyrelsesmødet.

Ovennævnte foto er fra et tidligere møde, hvor der tydeligt var mere opmuntrende ting at tale om.

.:FORSIDE:.