fbpx

Valverde: 'Vi er forpligtet til at vinde i morgen'

FCBARCELONA.DK - 09.12.19

// Valverde // Inter

Selvom Barca ikke har noget at spille for i morgen mod Inter, forsikrede Ernesto Valverde i dag om på et pressemøde, at holdet føler sig forpligtet til at gå efter sejren. Han blev også spurgt om baggrunden for fravalget af Messi.

'Det bliver en stor og svær opgave, for de spiller for at komme videre. Vi er allerede kvalificeret, men vi går efter at vinde kampen. Det er vi forpligtet til overfor klubben og vores tilhængere, så vi kommer for at vinde' sagde han om tirsdagens kamp.

'Jeg forventer at møde et Inter-hold i bedste form. De fører den italienske liga og de gjorde det svært for os i den første kamp, selvom vi vandt 2-0. De har rigtig gode angribere. De har skiftet træner og nogle spillere, men indstillingen er den samme' fortsatte han.

Messis fravær blev også kommenteret. 'Det er et internt anliggende. Det er træneren der tager beslutningerne. Vi har spillet en række kampe og senest lørdag aften, så jeg har besluttet, at han ikke er med. Vi har før spillet uden ham og han var ikke med i vores to kampe mod Inter i sidste sæson. Han er afgørende for os, men han har manglet i andre tilfælde, hvor vi har holdt niveauet' udtalte Valverde.

Han blev spurgt, om der bliver ændret på flere pladser på holdet. 'Der har været rotationer i løbet af sæsonen i nogle af kampene og det sker også i morgen. Nogle får muligheden, ligesom Rakitic har fået det' var svaret.

Valverde bekræftede, at Ter Stegen får en sjælden pausen. 'Det bliver Neto der spiller. Han er en god målmand der endnu ikke har været i aktion' var meldingen.

Til sidste blev der spurgt til rygterne om, at Barca og Inter har forhandlet om Arturo Vidal. 'Jeg er ikke vidende om nogle møder med Inter. Det er der ingen der har orienteret mig om' afsluttede han.

.:FORSIDE:.