fbpx

Valverde: 'Vores angribere gjorde det godt'

FCBARCELONA.DK - 28.11.19

© Getty Images
// Valverde // Dortmund

Ernesto Valverde var tydeligvis godt tilfreds, da han mødte pressen efter 3-1 sejren over Dortmund. Han roste holdets indsats og glædede sig over at have vundet gruppespillet.

'Vi havde nogle gode perioder og gjorde det godt, specielt i presspillet og det høje pres. Og i front gjorde vores angribere det godt. Det så ud som om, at kampen var lukket da vi førte med 3-0 og på det tidspunkt tabte vi vores organisering lidt' indledte han.

'Det var en kamp hvor der var noget på spil for begge hold. Vores intention var, at sikre os adgang til næste runde. De andre spillede for det samme og tænkte på Inter' sagde han videre.

Også samspillet mellem Messi og Suárez blev kommenteret. 'De har spillet mange timer sammen og forstår hinanden godt. De ved hvor de skal løbe fri og spille bolden. Det gør de godt, fordi de er gode spillere' kom det fra han.

Valverde glædede sig også over, at Griezmann kom på tavlen på et oplæg fra Messi. 'Messi er en ekstraordinær pasningsspiller og han kan helt sikkert finde sammen med Griezmann, der trækker godt fri. Her kan de udnytte hinandens kvaliteter' sagde han videre.

Til sidst blev Valverde bedt om en kommentar til Dembélés skade. 'Det er ærgerligt, for han havde det fint og har trænet godt. Vi må se hvad der sker. Vi ved det er en lårskade og det er et skridt tilbage. Han er meget påvirket, for han har haft mange skader i træk. Han gjorde en mærkelig bevægelse og det skabte skaden' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.