fbpx

Victor Font: 'Vi støtter ikke op omkring Setién'

Magnus Wind - 14.07.20

// Xavi // Setien // Font

Victor Font, en af præsidentkandidaterne for næste års valg i Barca, udtaler i et interview, at han ikke støtter Quique Setién som den fremtidige træner i klubben. Font foretrækker at få Xavi som træner. 

Næste år skal der vælges en ny præsident i Barca og her er forretningsmanden Victor Font en af de kandidaterne. I et interview med den argentinske sportsavis Olé, udtaler Font, at hans kampagne ikke ønsker at bakke op omkring Barcas træner Quique Setién. 

'Han er den nuværende Barca-træner og for det får han al vores respekt og støtte. Personligt er han en træner, som jeg altid har kunne lide, men han er ikke den træner, som vi støtter op omkring for fremtiden'. Dermed skal Setién ikke gøre sig nogen forhåbninger om, at forblive Barca-træner, hvis Victor Font ender med at vinde præsidentvalget. 

Font bliver også spurgt om Xavi så er det foretrukne valg. 'Absolut. Xavi bliver træner når han ønsker det, uanset hvem der er præsident. Han er Barcas største håb. I tilfældet af at have den ære, at stå i spidsen for klubben, vil Xavi være omdrejningspunktet for hele fodboldprojektet'. 

Udover Font, så har den tidligere præsident Joan Laporta også annonceret, at han også ønsker at stille op til valget. Der er endnu ikke sat dato på, hvornår valget skal finde sted, blot at det bliver når næste sæson er færdigspillet.

.:FORSIDE:.