fbpx

Vidal viste sig igen som en farlig målscorer

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.07.20

© Getty Images
// Vidal // Valladolid

Arturo Vidal var igen med fra start i Quique Setiéns startopstilling mod Real Valladolid i går aftes. Det viste sig at være en god beslutning, for chileneren viste sig igen som en farlig og afgørende målscorer.

Den chilenske midtbanespiller har vist sig som en af de mest målfarlige Barca-spillere i denne sæson. Den side viste Vidal igen mod Valladolid, hvor han blev matchvinder mod spanierne.

Efter et kvartes spil modtog Vidal en lobbet aflevering fra Messi efter klumpsspil på kanten af feltet. Vidal sparkede herefter bolden i kassen som en anden angriber og han viste dermed igen sin målfarlige side.

Målet mod Valladolid var den 33-årige chileners andet mål efter corona-pausen. I denne sæson har han vist sig som en af de mest målfarlige spillere med sine nu otte mål i sæsonen.

Vidal er den fjerdemest scorende spiller i Barca i denne sæson efter Messi, Suárez og Griezmann. Den målfarlige form skyldes helt sikkert, at han har fået meget tillid, for Vidal har spillet meget efter corona-pausen.

.:FORSIDE:.