fbpx

Vigtig sæson venter Robert Lewandowski

FCBARCELONA.DK - 23.07.23

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski sluttede sidste sæson som Barcas suveræne topscorer, men alligevel sad de fleste tilbage med fornemmelsen af, at polakken kunne bidrage med flere mål. Det skal han forsøge at gøre i den nye sæson.

Lewandowski lagde fantastisk ud efter skiftet til Barca sidste sommer. Han gik straks i gang med at score mål på samlebånd og Barcas fans var henrykte. Det holdt dog kun 3-4 måneder, for efter VM-slutrunden i november og december, dalede angriberens formkurve og der blev længere mellem målene.

Artiklen fortsætter under annoncen


I alt 33 mål i 46 kampe blev polakken noteret for henover sæsonen i alle turneringer og det er absolut godkendt. Hans 23 mål i La Liga var samtidig med til at indbringe ham Pichichi-trofæet, der uddeles til ligaens topscorer.

Lewandowskis sidste halvdel af sæsonen var dog ikke optimal, for her så man en uskarp angriber, hvor både boldkontrol og afslutninger manglede en del. Han scorede stadig en del mål, men slet ikke i samme antal som i den første del af sæsonen.

Den første sæson i en ny klub er altid sværest og derfor står Lewandowski nu i en situation, hvor han har alle muligheder for at øge antallet af mål. Han kender omgivelserne, klubben og holdkammeraterne, så han har mere ro til at koncentrere sig om spillet på banen.

Lewandowski fylder snart 35 år, så det er indlysende, at han er i sin karrieres efterår. Derfor er der brug for, at han i den nye sæson får vist, at han stadig kan levere fra øverste hylde, for det har Barca brug for, hvis de skal gøre sig forhåbninger om trofæer.



.:FORSIDE:.