fbpx
Annonce

Xavi udnævnt til ny ambassadør for Barca Foundation

Anders Lang Jensen - 03.04.24

// Xavi

Barca Foundation er en organisation, der hjælper udsatte børn og unge mennesker på verdensplan gennem sport. Klubben har i dag præsenteret Xavi som ny ambassadør og det foregik i selskab med præsident Laporta.

Xavi har været cheftræner i Barca siden november 2021, men vigtigst af alt er Xavi en stor legende i Barca, og nu er midtbanelegenden blevet ambassadør for Barca Foundation.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det er en ære for mig, og jeg er meget tilfreds med at være med hos Barca Foundation. Vi er i en privilegeret position, hvor vi kan hjælpe folk i nød, og det skal vi gøre. Som Johan Cruyff også sagde, så skal man hjælpe folk, hvis man har muligheden for det’, sagde Xavi ved præsentationen.

Præsident Joan Laporta fremhævede Xavis personlige egenskaber i den nye rolle. ’Vi er stolte af, at en legende i Barca og en person med Xavis personlighed vil være ambassadør for Barca Foundation. Xavi er indbegrebet af Barcas værdier, og han forstår betydningen af ’Mere end en klub’, kom det fra klubpræsidenten.

Xavi forlader efter alt at dømme Barca til sommer efter sin beslutning om at stoppe som cheftræner, men at gøre ham til ambassadør for Barca Foundation er en måde at fastholde ham i klubben. På den måde vil Xavi fortsat repræsentere Barca i fremtiden, også efter sommeren.

xavi28

 

.:FORSIDE:.