fbpx

Xavi: 'Min stab og jeg forbereder os på Barca'

FCBARCELONA.DK - 29.06.20

© Getty Images
// Xavi

Alle forventer at Xavi Hernández en dag skal træne Barca og i nogle meget direkte udtalelser lægger han nu op til, at det meget gerne må ske efter næste præsidentvalg, der afholdes i 2021.

At Xavi gerne vil træne Barca en dag er ingen hemmelighed, men i går var han mere direkte end nogensinde, da han udtalte sig om sine fremtidsplaner. 'Den største drøm jeg har, er at være Barca-træner og vende tilbage, så Barca kan triumfere, ikke for mig, men for spillerne. Derfor forbereder min stab og jeg os meget og vi glæder os' kom det fra ham ifølge avisen Sport.

'Jeg er klubbens mand og jeg vil gerne have, at omstændighederne er rigtige til at vende tilbage på det rigtige tidspunkt, så vi kan starte et projekt fra nul. Det ville være perfekt, hvis det skete i forbindelse med et præsidentvalg' fortsatte Xavi.

Det er velkendt, at Xavi er gode vender med Victor Font, der forventes at stille op til præsidentvalget, der afholdes efter den kommende sæson. Dermed lægger Xavi op til, at han overtager trænerjobbet fra sæsonen 2021/2022.

'Jeg har sagt mange gange før, at jeg gerne vil tage de fodboldmæssige beslutninger i Barcelona. Man prøvede at hente mig i januar og vi talte om det, men her sagde jeg, at omstændighederne og timingen ikke var rigtig. Jeg håber der kommer en ny mulighed' afsluttede han med henvisning til, at Barca forsøgte at hente Xaci som afløser for Ernesto Valverde.

.:FORSIDE:.