fbpx

Xavi: 'Neymar er ikke en prioritet for Barca'

Anders Lang Jensen - 09.06.23

© Getty Images
// Neymar

Torsdag berettede avisen Sport, at Neymar havde tilbudt sig selv til Barca, og at brasilianeren var klar til en massiv lønnedgang for at vende tilbage til Barca. De rygter har Xavi dog skudt godt og grundigt ned efterfølgende.

Lige siden sit store skifte til PSG fra Barca i sommeren 2017 har der været massevis af rygter omkring et potentielt comeback til Camp Nou for Neymars vedkommende. Brasilianeren er dog på ingen måde et tema i det catalanske, fastslår cheftræner Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Helt lavpraktisk er han ikke inde i vores sportslige planlægning. Jeg beundrer Neymar rigtig meget som person, men han er ikke en prioritet for os’, siger Xavi ifølge transferjournalisten Gerard Romero, der også kommenterede jagten på en afløser for Sergio Busquets denne sommer.

’Erstatningen for Busquets skal være af høj, høj kvalitet. En ny 6’er skal vinde mange dueller, aldrig forlade sin position og være fysisk stærk. Navne som Zubimendi, Kimmich og Amrabat nævnes ofte, men det er normalt med mange rygter. Vi skal i sidste ende beslutte, hvad der er bedst for Barca’, slutter Xavi.

Rygterne omkring Barca er enorme, men de helt store navne som Lionel Messi og Neymar er helt ude af billedet nu. I stedet vil ledelsen arbejde hårdt på at styrke holdet markant på specielt den defensive midtbane-position samt på højrebacken.

neymar5

.:FORSIDE:.