fbpx

Zubimendi: 'Jeg vil allerhelst afløse Illarramendi'

Simon Arun Vrábel - 15.06.23

// Martin Zubimendi

Det spanske landshold er i disse dage samlet forud for Final Four kampene i Nations League turneringen og i den forbindelse gav Martin Zubimendi et interessant interview som ser ud til at udelukke et skifte til Barca.

Martin Zubimendi fra Real Sociedad har, på trods af et kæmpe prisskilt, i længere tid været rygtet til Barca som afløser for Sergio Busquets, men i sit seneste interview afslører den defensive midtbanespiller sin drøm for fremtiden, og her indgår Barca ikke i planerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den kun 24-årige Zubimendi ligner den ideelle afløser for Sergio Busquets, der som bekendt har stoppet sin glorværdige karriere i Barca. Dog har Real Sociedad igennem længere tid ønsket sig godt betalt for et eventuelt skifte, hvilket har afholdt den Barcas sportslige ledelse fra at byde på midtbanespilleren.

Nu er det ud til, at Zubimendi vil blive i Real Sociedad og overtage trøje nummer 4 fra Illarramendi. Det afslører han i et interview med morgenavisen El Diario Vasco.

’Det motiverer mig mere at arve trøje nummer 4 fra Illarramendi end nummer 5 fra Busquets, for trøje nummer 4 er et nummer som jeg altid godt har kunnet lide. Faktisk har jeg spillet med nummer fire i det meste af mit liv og det var en tilfældighed, at jeg endte med at spille med nummer 3 som jeg gør nu' kom det fra ham.

’Jeg har intet imod hverken trøje nummer 5 eller Busquets for den sags skyld, for han er et referencepunkt for fodboldhistorien, men det med trøjenumrene er en tilfældighed og det er rigtigt, at jeg hellere vil overtage nummer 4 fra Illarramendi end nummer 5 fra Busquets’, forsatte den unge midtbanespiller.

Med denne udtalelse distancerer den 24-årige defensive midtbanespiller altså sig selv yderligere fra et potentielt skifte til Barca, og man må derfor antage, at Xavi og den sportslige ledelse i højere grad kigger andetsteds for en afløser til Sergio Busquets og trøje nummer 5 på det catalanske holdkort..:FORSIDE:.