FCBARCELONA.DK - 11.11.19

// Barca B

Barca B var snublende tæt på et nederlag søndag eftermiddag, da de var på besøg hos Ebro i 2. division B. Det var først i overtidens allersidste minut, at Araujo med en 1-1 udligning sikrede holdet det ene point.

Barca B var klart bedst i de første 45 minutter af opgøret mod Ebro og det blev også til et par rigtig gode muligheder. Ind kom bolden dog ikke og derfor stod det stadig 0-0 da de to hold gik til pause.

Ebro bragte sig foran med 1-0 kort ind i anden halvleg på en lidt tilfældig situation. Herefter koncentrerede hjemmeholdet sig om defensiven og det gav Barca B store problemer med at komme frem til noget.

Det lignede således det første nederlag i fem kampe til træner Garcia Pimienta og hans spillere, lige indtil at Ronald Araujo i det 95. minut fik banket bolden i mål fra en spids vinkel. Udligningen kom i kampens allersidste aktion.

Det ene point betyder, at Barca B holder sig inde i kampen om kvalifikationskampe til oprykning, hvilket er målet denne sæson.

Barca B benyttede følgende spillere i opgøret: Iñaki Peña, Morer (Collado 73'), Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Saverio (Abel Ruiz 68'), Hiroki (Marqués 86'), Sarsanedas, Araujo, Akieme og Reis.