fbpx
Annonce

Video: Bolden krydsede stregen ved underkendt mål

FCBARCELONA.DK - 22.04.24

© Twitter
// El Clásico // La Liga

Som så mange gange før tog den spanske dommer og VAR en hovedrolle, da Barca søndag aften gæstede Real Madrid i El Clásico. Her blev Barca frarøvet en scoring, selvom bolden krydsede stregen.

Barca spillede ellers en god kamp mod Real Madrid søndag aften, men endte med at tabe med 3-2. Dagen derpå er det især én bestemt aktion, som der bliver talt om, og som det efterhånden er blevet kutyme i spansk fodbold er det en dommerfejl, som er i fokus.

Ved stillingen 1-1 efter 29 minutter sendte Raphinha et indlæg ind i feltet, som Lamine Yamal svagt rettede af. Her strøg bolden mod mål og krydsede lige akkurat stregen, inden Madrid-keeperen Lunin parerede bolden væk. Helt skandaløst har den spanske liga dog ikke målteknologi og hvad værre var der der intet kamera, som i øjeblikket kunne give et klart svar. Derfor blev der ikke dømt mål.

Artiklen fortsætter under annoncen


I timerne efter kampen står det dog klart, at bolden krydsede stregen og at der burde være blevet dømt mål. Mandag kunne mediet Archivo VAR, som er eksperter i at analysere VAR-kendelser, offentliggøre, at bolden var over stregen og at målet burde være blevet godkendt. Her kan man ved hjælp af deres teknologi se, hvordan bolden uden tvivl krydser stregen med en lille margin.

Se Archivo VAR's video som viser, at bolden var over stregen:

 
.:FORSIDE:.