fbpx
Annonce

Messi: 'I dag kunne vi ikke vinde Champions League'

FCBARCELONA.DK - 22.02.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Champions League

I et interview med El Mundo Deportivo er Leo Messi hård i sin vurdering af holdets aktuelle niveau. Han slår ganske enkelt fast, at holdet skal forbedre sig, hvis de skal bevare drømmen om Champions League.

Det kører ikke for Barca i øjeblikket, hvor de oplever problemer i langt flere kampe end de er vant til. Messi er da også udmærket klar over, at niveauet skal løftes, hvis der skal titler i hus denne sæson.

'Det er rigtigt, at både vi og Real Madrid er mere ustabille, med mange pointtab. Jeg tror at vores duel fortsætter til det sidste, uanset hvad der sker i El Clásico. Der mangler mange vigtige kampe. Hvis vi ønsker at spille med om Champions League, skal vi fortsætte vores udvikling, for jeg mener ikke, at som det ser ud i dag, at vi kan kæmpe med om titlen' kommer det ærligt fra argentineren.

Han kommer med opskriften på, hvad der skal til, hvis Champions League trofæet skal i hus. 'Vi skal være mere stabile i vores spil og få alle de nye ting på plads så hurtigt som muligt. Vi må ikke begå så mange dumme fejl som vi har gjort gennem hele sæsonen. Vi må ikke gentage hvad der skete mod Roma eller Liverpool, hvor vi var helt væk og hvor der skete hvad der skete. Vi skal have styr på alle detaljer, for enhver lille detalje kan straffe dig i Champions League. Vi skal forsøge at være på 100% på alle områder for at kunne vinde' udtaler han videre.

Messi bliver spurgt, hvem er de største favoritter lige nu. 'Alle er svære hold. Paris tog til Dortmund og tabte og Liverpool tog til Atléticos bane og tabte. Jeg tror dog at Liverpool, Juventus, Paris og Madrid er de stærkeste lige nu' svarer han.

Han håber dog, at det er Barca der bliver den ene part i finalen i Istanbul. 'Det er noget som jeg har håbet på i snart en del år, lige siden vi vandt den seneste. Jeg har stor lyst til at opleve og nyde det igen, specielt efter at vi var så tæt på i sidste sæson, hvor det glippede til sidst. Det var en god mulighed for at vinde den' kommer der fra ham.

De sidste to sæsoner har budt på massive nedture mod først Roma og så Liverpool. Messi bliver bedt om at forklare, hvordan det kunne gå så galt. 'Det kan jeg ikke forklare. Jeg finder ingen forklaring, speciel ikke omkring Liverpool. Det der skete mod Roma kan ske, hvor de overrasker dig, men det er svært at forklare, at det kan gentage sig et år efter, med det resultat vi havde med. Det var mere eller mindre det samme der skete' afslutter han.

.:FORSIDE:.