fbpx
Annonce

Officielt: Araujos skal opereres og hans VM er i fare

FCBARCELONA.DK - 26.09.22

// Ronald Araujo

Barcas lægestab har sendt en melding ud om, at Ronald Araujo skal opereres for den lårskade han pådrog sig forleden i en landskamp. Der venter en pause på op til tre måneder og dermed er VM i fare for ham.

Araujo har taget en beslutning om at lade sig operere. Det skete efter et møde i dag med Barcas lægestab og træner Xavi Hernández. Det fortæller flere medier, blandt dem Mundo Deportivo og Marca og nu er operationen blevet officielt bekræftet af klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Valget stod mellem den sikre løsning med en operation, hvor Araujo skal gennem et ukompliceret indgreb, der sikrer ham næsten 100% mod tilbagefald, eller en mere konservativ behandling og genoptræning, hvor risikoen for en ny tilsvarende skade er til stede.

Operationen kræver dog en længere pause og med VM til november stod Araujo i et stort dilemma. Nu har han valgt operationen, da det vurderes at være det bedste for hans karriere på den lange bane.

Det kan dog komme til at betyde en pause på op til tre måneder og Uruguay spiller sin første kamp ved VM den 24. november, altså om to måneder. Det er ikke umuligt at Araujo kan nå at blive klar og han vil nok gøre forsøget, selvom det ligner en svær kamp mod tiden.

Oprerationen bliver foretaget på onsdag af den finske specialist Lasse Lempainen, der tidligere har opereret både Ousmane Dembélé og Sergi Roberto.

.:FORSIDE:.