fbpx

Ansu Fati må tålmodigt vente på en afklaring

FCBARCELONA.DK - 21.08.24

Ansu Fati sidder i øjeblikket ude med en fodskade på fjerde uge og hans fremtid i Barca er usikker. Nu er der forlydender om, at Barca først tager en beslutning når det er afgjort. om det lykkes at hente en angriber til venstre kant.

Det har længe ligget i luften, at Barca ville sende Ansu Fati videre i karrieren, men problemer med at finde en forstærkning til angrebets venstre side betyder, at Fati må vente tålmodigt på hvad klubbens sportslige ledelse beslutter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det spiller muligvis også ind, at Fati er fodskadet lige nu og at det kan gøre det svært, at finde en ny klub til ham. Skaden vurderes dog hverken langvarig eller alvorlig, men alligevel er der gået fire uger siden han pådrog sig den ved træningen.

Barca har sandsynligvis opgivet at hente Nico Williams og samtidig ligger det fast, at Joao Félix ikke kommer tilbage, efter at han tegnede kontrakt med Chelsea. Nu tales der om Federico Chiesa, men det er slet ikke sikkert, at Barca når at blive enig med Juventus om en handel.

Derfor bliver Ansu fati holdt hen med en afgørelse om hans fremtid. Kommer der ikke en forstærkning som Hansi Flick ønsker det, kan det ikke udelukkes, at Ansu Fati får chancen, i det mindste frem til januar, hvor vinterens transfervindue åbner.

Ansu Fati håber helt sikkert på at blive, så han accepterer at måtte vente med tålmodighed på vished om, hvad den fodboldmæssige fremtid vil bringe.

fati5F

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.