fbpx

Araújo: ’Jeg ville elske hvis Messi kom tilbage’

Simon Arun Vrábel - 19.03.23

// Ronald Araujo

Inden Lionel Messi forlod Barca tilbragte han to sæsoner sammen med Ronald Araújo og de to nåede at opbygge et tæt venskab, som den centrale forsvarsspiller giver et spændende indblik i, i hans seneste interview.

Det er ikke alment kendt at Ronald Araújo og Lionel Messi brugte meget tids sammen, men i det seneste interview giver forsvarsspilleren et spændende indblik i deres indbyrdes forhold. Blandt andet var det Araújo som fik pladsen i omklædningsrummet ved siden af Messi, da Luis Suárez forlod klubben.

Det er det argentinske medie Infobae som fik fornøjelsen af at sætte sig ned med Araújo i et interview, hvor emnet var Lionel Messi. Det spændende interview har den catalanske avis Sport efterfølgende bragt og det første spørgsmål til den uruguayanske forsvarsspiller var, om han kunne se Messi vende tilbage til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg ville elske hvis Messi kom tilbage til Barca. Han er den bedste spiller i verden og det her er hans hjem. Hvis han kom retur, vil det hjælpe os enormt i jagten på at vinde Champions League igen. Det kunne være helt fantastisk at have ham tilbage hos os igen og det tror jeg at vi alle sammen ønsker,’ indledte Araújo.

’Vi har et rigtig fint venskab. Da jeg ankom på førsteholdet, var han altid sammen med Lucho (red. Luis Suárez) men de spurgte om jeg havde lyst til at drikke mate (red. sydamerikansk urtedrik). De tog rigtig godt imod mig. Da Lucho så tog til Atlético Madrid, var det mig som fik hans plads så derfor sad jeg altid ved siden af Leo i omklædningsrummet’.

’Han er en spektakulær person og jeg tror alle ved, hvilken slags fodboldspiller han er. Men som person er han også fantastisk. Han har vinderinstinkt og det kan man mærke både på og udenfor banen og historiebøgerne er beviset på alle de ting som han har vundet. Det vil være en sand fornøjelse at få lov til at spille med ham igen’, afsluttede den 24-årige forsvarsspiller.

Efter at have spillet på andetholdet i to år, ankom Ronald Araújo til Barcas førstehold i oktober 2020 inden Messi forlod klubben i sommeren 2021. Selvom de to spillere kun havde et lille år sammen officielt, så havde Aráujo både spillet og trænet med førsteholdet i et års tid forinden..:FORSIDE:.