fbpx

Araújo kan have spillet sin sidste kamp for Barca

Markus Johannessen - 22.05.24

// Ronald Araujo

Araújo er uden tvivl en af de mest eftertragtede spillere i Barcas trup og flere klubber presser på for at få uruguayanerens underskrift. Hvis forsvarsspilleren ikke deltager i sæsonens sidste kamp på søndag, kan han have spillet sin sidste kamp for catalanerne. 

Ronald Araújo har døjet med knæproblemer i flere uger, som langsomt er ved at blive bedre, men han og den sportslige ledelse er enige om at undgå enhver risiko. Derfor er det ikke sikkert, at han er med mod Sevilla, når Barca spiller sæsonens sidste opgør på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige centerback ønsker at blive i Barca, men afviser angiveligt ikke kategorisk at fortsætte karrieren andetsteds, hvis en spændende mulighed byder sig. Ligeledes ønsker hverken Xavi eller Deco, at han forlader den catalanske hovedstad, men Barcas trænersituation for næste sæson, er fortsat et turbulent emne. 

Derudover står klubben i en situation, hvor de økonomiske overvejelser spiller en enorm rolle for den nærmeste fremtid, og ledelsen føler sig nødsaget til at lytte til de store bud, der kommer i sommerens transfervindue. 

Barca har brug for at sælge, og både Bayern München og Aston Villa har ambitioner om at hente Araújo til næste sæson. Der er ingen officielle meldinger fra Barca endnu, selvom Bayern er kommet med et formelt bud allerede, men det kan ikke udelukkes, at Araújo har spillet sin sidste kamp i Barca-trøjen for denne gang. 

.:FORSIDE:.