fbpx

Atlético Madrid kommer svækket til Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 29.06.20

© Getty Images
// Atletico Madrid

Når Atlético Madrid i morgen aften gæster Camp Nou, sker det med to betydningsfulde fravær i deres trup. Både Koke og Savic må nemlig blive hjemme i Madrid med karantæne.

Det er en klar svækkelse af Atléticos muligheder, at måtte undvære de to nøglespillere. De fik begge advarsler lørdag aften i kampen mod Levante og har akkumuleret fem gule kort i løbet af sæsonen, hvilket automatisk udløser karantæne.

Især Kokes gule kort gør ondt i Atlético-lejren, for det kom nemlig i dommerens tillægstid, da bolden ramte ham på armen og i ansigtet inde i feltet, en forseelse der så tilfældig ud, men som dommeren takserede til et straffespark og gult kort til Koke.

Atlético vil appellere det gulle kort, men da VAR blev taget i brug i situationen og bekræftede dommerens kendelse, bliver advarslen næppe slettet. Koke er utrolig vigtig for Atléticos midtbane og i øvrigt sit holds anfører.

Savic har været fast mand i det centrale forsvar denne sæson og med ham ude, ligner det en startsplads til Felipe, der netop er vendt tilbage fra en skade og ikke har spillet siden marts, så hans kampform er ikke optimal.

Derudover kan Atlético også komme til at mangle Mario Hermoso, der måtte melde afbud i sidste øjeblik til lørdagens kamp mod Alavés med en skade. Det er meget tvivlsomt, om han kan spille mod Barca.

Spørgsmålet er så om Barca evner at udnytte den fordel som Atléticos fravær utvivlsomt vil give dem.

.:FORSIDE:.