fbpx

Avis: Også AC Milan viser interesse for Lenglet

Markus Johannessen - 05.08.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet er fortsat usikker på hans næste destination på trods af, at alle pile indtil videre har peget mod Tottenham. Nu får han angiveligt også opmærksomhed fra AC Milan, som skulle have meldt sin interesse i forbindelse med træningskampen i USA. 

Barcas ledelse arbejder stadig på at sælge Lenglet for 15 millioner euro, men der er endnu ikke meget skub i forhandlingerne. Den franske forsvarsspiller prioriterer et skifte til Tottenham, hvor han havde en god udlejningsperiode, men der er ingen aftale på plads. Saudiarabiske Al Nasr har også meldt sig på banen, men den 28-årige defensiv har efter sigende ingen interesse i at skifte til Saudi Pro League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spekulationerne går på, at Tottenham holder lidt igen i forhandlingerne i håb om, at Barca vil sænke prisen på Lenglet. Ledelsen har dog allerede advaret om, at klubben ikke vil slippe Lenglet for under 15 millioner euro. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har endnu en klub taget kontakt til Barca for at høre om Lenglets situation. I sammenhæng med Barcas træningskamp mod AC Milan italienernes ledelse angiveligt udnyttet lejligheden til at melde deres interesse for den franske defensiv. 

Dette bakkes op af det italienske sportsmedie, Gazzetta dello Sport, som melder, at AC Milan mangler en venstrebenet centerback, hvilket for tiden er en sjælden profil på markedet. Milano-klubben er efter sigende indforstået med prisskiltet og agter at undersøge mulighederne for Lenglets underskrift, hvis alle parter når til enighed.

.:FORSIDE:.