fbpx

Avis: Barca bekymret over Romeus mentale styrke

Peter Vyff - 28.11.23

// Oriol Romeu

Barca hentede i sommer Oriol Romeu hos Girona som erstatning for Sergio Busquets. Catalanerens præstationer har dog været alt for svingende, hvilket ifølge trænerstaben skyldes en mental blokade hos midtbanespilleren.

Den økonomiske situation hos Barca viste sig endnu engang som en forhindring, da ledelsen forsøgte at finde en erstatning for Busquets i sommerens transfervindue. Ledelsen havde håbet at hente en spiller fra øverste hylde, men måtte undervejs erkende, at det ikke var muligt.

Catalanerne endte i stedet med at hente Oriol Romeu hos Girona for lidt over tre mio. euro, hvilket i starten så ud til at være en god handel. Den tidligere Southampton-spiller faldt fin ind i spillet med holdkammeraterne og det var tydeligt at se, at han havde fået sin fodboldopdragelse hos La Masia.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Men i takt med holdets dalende form, har Romeu også haft svært ved at fastholde sit niveau fra starten af sæsonen. Catalaneren har set besværet ud, både med og uden bolden, hvilket har skabt en voksende kritik af midtbanespilleren, som trænerstaben ikke mener, at han har kunne håndtere.

Det skriver journalisten Javi Miguel fra avisen AS, der også fortæller, at den manglende mentale styrke hos Romeu har skabt en del bekymring hos den sportslige ledelse. Xavi havde håbet på, at catalanerens store erfaring ville være nok til ikke at bukke under for det pres, som det indebærer at spille for Barca.

Cheftræneren og resten af trænerstaben arbejder derfor eftersigende på at få genoprettet midtbanespillerens selvtillid og få bragt det mentale niveau op. Catalanerne er nemlig ganske bevidste om, at med en lang sæson forude, bliver der med sikkerhed brug for Romues fysiske tilstedeværelse på banen.

.:FORSIDE:.