fbpx

Avis: Barca kan tjene 8 mio. euro på Todibo-handel

Peter Vyff - 01.12.23

// Todibo

Januars transfervindue åbner snart, og her meldes Jean-Clair Todibo kraftigt på vej til enten Manchester United eller Tottenham. Det er godt nyt for Barca, der står til at tjene et større millionbeløb, hvis handlen bliver en realitet.

Barca har fortsat store økonomiske problemer, og alle indtægtsmuligheder tages derfor imod med kyshånd. Catalanerne kan derfor glæde sig over, at deres tidligere forsvarsspiller, Jean-Clair Todibo nu sættes i forbindelse med et stort skifte til Premier League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Aviserne Daily Mail og Mundo Deportivo fortæller, at franskmandens destination enten bliver Manchester United eller Tottenham. Den 23-årige Todibo er på nuværende tidspunkt på kontrakt hos Nice, der angiveligt forventes at kræve mindst 40 mio. euro for midterforsvareren.

Og skulle prisen ende sådan, betyder det at Barca kan sikre sig hele otte mio. euro, da ledelsen i sin tid sikrede sig en 20% videresalgsklausul. Catalanerne hentede selv franskmanden for én mio. euro hos Toulouse i 2019, og selvom han aldrig fik sit gennembrud i Barca, har han vist sig som en god investering.

Barca nåede at tjene 3,5 mio. euro på Todibo via låneophold, inden han blev solgt til Nice for 8,5 mio. euro. Og ender franskmanden med at skifte til Premier League, kan ledelsen dermed ende med at tjene tæt 20 mio. euro på ham. 

.:FORSIDE:.