fbpx

Avis: De Zerbi er ledelsens favorit som Barca-træner

Anders Lang Jensen - 18.02.24

 


Det er en vigtig opgave, som Barca-ledelsen er i gang med, når den næste Barca-træner skal findes. Store navne er i spil, mens andre unge dygtige trænere også er interessante. Blandt andet Brightons italienske træner Roberto De Zerbi.

Ifølge avisen AS bliver Roberto De Zerbi faktisk meldt som ledelsens favorit blandt både præsident Joan Laporta og sportsdirektør Deco. Barca skulle også allerede have holdt et møde med italienerens bagland om den mulige opgave i trænerstolen i det catalanske, der bliver ledig til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


En mulig udfordring i jagten på Roberto De Zerbi, hvis ledelsen beslutter sig for at gå efter italieneren, vil være de økonomiske vilkår. Træneren har nemlig en frikøbsklausul i sin Brighton-kontrakt på 10 millioner euro, hvilket er en stor pose penge at smide for en træner for Barca.

Derfor vil der vente en stor opgave i potentielle forhandlinger, hvor prisen i en mulig aftale mellem Barca og Brighton skal være lavere, før Barca overhovedet kan og vil købe Roberto De Zerbi fri af Premier League-klubben.

44-årige Roberto De Zerbi er en interessant træner set med Barca-briller, fordi italienerens taktiske DNA er meget lig Barcas, og træneren har vist med sit Brighton-hold, at der er fokus på unge spillere samt det at være et boldbesiddende mandskab.

dezerbi1

// Roberto de Zerbi
.:FORSIDE:.