fbpx

Avis: Dembélé påvirkes ikke af rygterne om PSG

Simon Arun Vrábel - 30.07.23

// Ousmane Dembélé

På trods af de seneste dages intense rygter om at PSG vil indløse Dembélés frikøbsklausul, så fortæller de catalanske medier, at franskmanden ikke lader sig påvirke af interessen, og at hans fokus udelukkende er på Barca.

Indtil den 31. juli har Ousmane Dembélé en frikøbsklausul på kun 50 millioner euro, og derfor har der i de seneste dage været intense rygter om, at PSG ville hente franskmanden til Paris som erstatning for Kylian Mbáppe, som rygtes kraftigt væk. Angiveligt tager Dembélé dog rygterne roligt og har kun fokus på Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det vakte opsigt da Dembélé sidste år forlængede sin kontrakt med Barca, for ikke nok med at forhandlingerne var lange og kompliceret, så fik franskmanden indbygget en noget usædvanlig klausul i sin kontrakt. Landsholdsangriberen fik nemlig forhandlet sig frem til, at hans frikøbsklausul kun er på 50 millioner euro i juli måned, og hvis en klub vælger at indløse den, får Dembélé og hans agent halvdelen af summen.

Derfor har de seneste dages rygter om, at PSG vil erstatte Mbáppe med Dembélé da også vakt opmærksomhed i den catalanske presse, for ikke nok med, at franskmændene kan tilbyde langt bedre lønvilkår end Barca, så kan Dembélé og hans agent også stikke 25 millioner euro direkte i lommen ved at skifte Barcelona ud med Paris.

Avisen Sport fortæller dog, at Dembélé er glad for sin rolle under Xavi, som da også har vist ham ubetinget tillid siden sin ankomst. Franskmanden har derfor ingen intentioner om at forlade Barca, og i stedet forbereder parterne sig på, at snakke kontraktforlængelse i den nærmeste fremtid. I Paris har man dog ikke helt opgivet håbet, selvom man er klar over, at det ikke bliver nemt at lokke Dembélé på trods af en stor lønseddel.

I nattens Clásico var det da også en både veloplagt og velspillende Ousmane Dembélé man så. Han scorede holdets første mål i 3-0 sejren og spillede en god kamp i de 66 minutter han var på banen.






.:FORSIDE:.