fbpx

Det går langsommere med Dembélé end forventet

FCBARCELONA.DK - 17.03.23

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé kæmper fortsat med at komme sig efter en lårskade, som han pådrog sig for over halvanden måned siden. Nu er der bekymrende meldinger om, at det får langsommere med at blive klar end først forventet.

Det var i udekampen mod Girona den 28. januar, at Dembélé måtte forlade banen med en skade i det ene lår. Endnu har man ikke set angriberen træne på græs og dermed har det lange udsigter med at se ham tilbage igen. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har tidligere været optimistiske medinger om, at han ville blive klar til kampen i sidste uge mod Bilbao, mens der for to uger siden var spekulationer om, at han snart kunne træne med igen.

Ingen har dog set Dembélé på træningsbanen endnu og dermed kan det konkluderes, at det tager længere tid at komme sig over skaden end forventet. Det skaber bekymring i Barca, for alle ved at franskmanden er skrøbelig og derfor vil hans tilbagevenden bliver langsom, uden at forcere noget.

Det betyder at der kommer til at gå et godt stykke tiden inden at Xavi og holdkammeraterne igen kan få glæde af kantspilleren..:FORSIDE:.