fbpx

Avis: Inter har forhørt sig på Eric García

Peter Vyff - 17.06.23

// Eric Garcia

Inter er blevet sat i forbindelse med adskillige Barca-spillere på det sidste. Italienerne har nu eftersigende kastet deres interesse på Eric García, som ledelsen skulle være klar til at sælge for en pris i omegnen af 10-15 mio. euro.

Barca har været i tæt dialog med Inter i løbet af de sidste par måneder, hvor der er blevet diskuteret en del transfers efterhånden. Catalanerne skulle have stor interesse i Marcelo Brozović samtidig med, at Franck Kessié og Jordi Alba skulle stå højt på italienernes ønskeliste.

Sidstnævnte er dog snart ikke på kontrakt hos Barca længere, og kan derfor være på vej til at tilslutte sig Inter. Catalaneren er dog ikke den eneste forsvarsspiller på Camp Nou, som italienerne skulle have meldt sig interesseret i, da Eric García nu også nævnes som en transferkandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skriver avisen Sport, der også tilføjer, at Inter skulle have sendt en forespørgsel afsted på landsholdsspilleren. Rygtet kommer nærmest samtidig med, at ledelsen eftersigende skulle have åbnet op for salget af García, der ellers i lang tid er blevet betragtet som en Barca-spiller til næste sæson.

Catalaneren står dog langt nede i køen til spilletid i midterforsvaret, hvor Xavi har adskillige kvalitetsspillere til rådighed. Ledelsen forventes samtidig også snart at annoncere tilgangen af Iñigo Martínez, der ankommer på en fri transfer fra Athletic Club Bilbao.

Barca har derudover et stort behov for at generere indtægt fra spillersalg hvilket betyder, at García ifølge Sport har fået fastsat et prisskilt på 10-15 mio. euro. Det er endnu uvist, hvordan Inter forholder sig til prisen, men det er dog sikkert, at italienerne er på jagt efter en midterforsvarer, da Milan Škriniar ikke har tænkt sig at forlænge kontrakten med Champions League-finalisterne.

.:FORSIDE:.