fbpx

Avis: Lenglet har ikke travlt med at forlade Barca

Peter Vyff - 06.07.23

// Clement Lenglet

Selvom ledelsen arbejder i døgndrift på at sænke holdets udgifter, så ser det ikke til at Clément Lenglet har travlt med at forlade Camp Nou. Den store franskmand skulle i stedet have fokus på at starte træningen med sine holdkammerater.

Barca havde håbet på at have solgt en række spillere på dette tidspunkt i transfervinduet. Catalanerne har dog langt fra oplevet den ønskede interesse i deres spillere hvilket betyder, at Clément Lenglet og Sergiño Dest fortsat er på Camp Nou, imens ledelsen så sig nødsaget til at annullere Samuel Umtitis kontrakt.

Den 29-årige Lenglet så ellers i lang tid ud til at gøre sit ophold hos Tottenham permanent, men det er endnu ikke lykkedes for parterne at blive enige om en købspris. Barca kræver eftersigende en fast betaling på 15 mio. euro, hvilket er 5 mio. euro mere end hvad Spurs ønsker at betale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er samtidig også blevet rygtet, at englænderne håber, at forsvarsspilleren får sin kontrakt ophævet på Camp Nou, hvilket dog ikke skulle ligge i kortene på nuværende tidspunkt. Men alt i mens der forhandles, så forlyder det nu også, at franskmanden ikke har travlt med at forlade Barca. Det skriver avisen Marca.

Lenglet er i stedet indstillet på at tage hul på den nye sæson, hvor den første træning finder sted om mindre end en uge. Xavi har dog ikke tænkt sig at beholde centerbacken, og specielt ikke med tanke på, at Iñigo Martínez snart forventes præsenteret som Barca-spiller.

Catalanerne har samtidig heller ikke råd til at beholde franskmanden, der står til at tjene hele 16 mio. euro i løn den kommende sæson. Og derfor har ledelsen nærmest intet andet valg end at sende Lenglet afsted, selvom det ikke er sikkert, at man får den ønskede pris for ham.

Selvom der har været et par andre interesserede, så lader Tottanham fortsat til at være den mest sandsynlige destination for Lenglet. Ledelsen havde dog helt sikkert håbet på, at forsvarsspilleren selv havde været mere aktiv i søgningen efter en ny arbejdsgiver, da han vel og mærke er klar over, at han ingen fremtid har på Camp Nou.

.:FORSIDE:.