fbpx

Avis: Rennes har budt 10 mio. euro på Faye

Peter Vyff - 14.08.24

 


Mika Faye har været et stort samtaleemne hos Barca, hvor han flere gange er blevet meldt på vej væk. Catalanerne skulle nu have modtaget et bud på 10 mio. euro fra Rennes, men ledelsen har forsat ikke taget stilling til hans fremtid.

Sommerens transfervindue er allerede godt i gang, og efter en stille start, er der nu en del aktivitet at spore hos Barca, der senest hentede Dani Olmo. Catalaneren blev en dyr forstærkning, og derfor er man nu nødsaget til at sælge ud, hvis der skal blive råd til yderligere nyindkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen er derfor snart nødt til at tage stilling til, hvad der skal ske med Mika Faye, der betragtes som en kæmpetalent hos Barca. Senegaleseren har dog langt til spilletid, da Hansi Flick har adskillige spillere til rådighed i midterforsvaret, og derfor er han tidligere blevet nævnt i forbindelse med et sommer-exit.

Porto er flere gange meldt interesseret, men selvom Faye skulle have accepteret skiftet til Portugal, har ledelsen forholdt sig tøvende om hans fremtid. Catalanerne skal dog snart tage stilling, især efter nyheden om, at man nu skulle have modtaget et købstilbud fra Rennes på 10 mio. euro.

Det fortæller transferjournalisten Fabrizio Romano, der også tilføjer, at tilbuddet inkluderer en videresalgsklausul på 20%, selvom ledelsen angiveligt helst så, at man fik en tilbagekøbsoption med i handlen.

Og skulle det lykkes for parterne at blive enige, er Barca sandsynligvis klar til at tage afsked med Faye. Catalanerne er nødt til at få renset ud i defensiven, især efter at Eríc Garcia har gjort det klart overfor ledelsen, at han ikke har nogen intention om at forlade klubben.

Senegaleseren kan derfor blive den næste til at forlade Barca, men ifølge Romano er det ikke sikkert, at han ender hos Rennes. Italieneren skriver også, at flere klubber har øje på Faye, hvilket i sidste ende forhåbentlig kan presse prisen op på forsvarstalentet.

faye1F

// Mikayil Faye
.:FORSIDE:.