fbpx

Barca har brug for alle tre point i aften

FCBARCELONA.DK - 27.11.19

© Getty Images
// Champions League // Dortmund

Det hviler et tungt pres på Barcas spillere i aftenens hjemmekamp mod Dortmund i Champions League. Her vil alt andet end en sejr nemlig skabe en reel risiko for, at holdet ikke kommer videre fra gruppespillet.

Barcas skuffende 0-0 resultat mod Slavia Prag på Camp Nou for tre uger siden har øget spændingen i gruppe F, hvor catalanerne kæmper med Dortmund og Inter om de to øverste pladser der betyder avanchement i turneringen.

Realiteterne er, at hvis ikke Barca besejrer Dortmund i aften, kan det pludselig blive svært for catalanerne, der i sidste gruppekamp skal på en svær opgave ude mod Inter Milano, der i det opgør med stor sandsynlig kan bringe sig videre med en sejr.

Det vil dog kræve at Inter i aften vinder ude over Slavia Prag, hvilket ikke bliver nemt, men som heller ikke er en umulighed. Barca tør dog næppe regne med hjælp fra tjekkerne i en kamp, hvor Inter ved hvad der står på spil.

Med en sejr til Inter i det opgør og pointtab til Barca i aften mod Dortmund, vil gruppe F være en helt åben affære inden sidste runde. I den tager Dortmund mod Slavia Prag og her svigter de næppe. Får tyskerne noget med hjem fra Barcelona i aften, vil en sejr over Prag give dem den ene af de to øverste pladser.

I givet fald skal Barca og Inter afgøre den sidste plads mellem sig i opgøret i Milano om to uger. Den situation vil ikke være god for Barca, der har haft store problemer på udebane denne sæson. At møde Inter på San Siro i en altafgørende kamp, er ikke en ønskescenarie.

Derfor har Barca i den grad brug for alle tre point i aften mod Dortmund, for det vil med garanti sikre holdet førstepladsen i gruppen, uanset hvordan det kommer til at gå i de øvrige kampe.

.:FORSIDE:.