fbpx

Barca har fortsat intet hørt fra Ronald Araújo

Peter Vyff - 25.05.24

// Ronald Araujo

Der spekuleres fortsat i fremtiden for Ronald Araújo, der er blevet sat i forbindelse med et sommer-exit. Det skyldes især, at midterforsvaren endnu ikke har svaret på det kontrakttilbud, som ledelsen bad om svar på i sidste uge.

Barca har travlt med at forberede sig til det kommende transfervindue, og man er allerede begyndt at planlægge ændringer i truppen til næste sæson. Catalanerne er dog nødt til at sælge spillere for at løse problemet med Financial Fair Play, og det kan få betydning for Ronald Araújo, som er blevet udråbt som et muligt salgsobjekt.

Uruguayaneren har tiltrukket sig stor interesse fra Bayern München, Manchester United og Chelsea, hvor sidstnævnte overvejer ham som erstatning for Thiago Silva. Barca kan dermed sikre sig en stort beløb på Araújo, men ledelsens fokus er lige nu kun på at forlænge med forsvarsspilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne skulle således allerede have fremsendt en kontraktforlængelse, da hans nuværende aftale, som ikke afspejler hans status på holdet, udløber i 2026. Landsholdsspilleren har dog ifølge avisen Mundo Deportivo fortsat ikke svaret på tilbuddet, selvom ledelsen krævede svar i sidste uge.

Stilheden fra den 25-årige Araújo har skabt en del bekymring på ledelsesgangene, da det kan tyde på, at han overvejer at forlade Barca til sommer. Catalanerne håber dog fortsat på, at det lykkes at beholde midterforsvaren, der også tidligere har givet udtryk for sin store tilfredshed hos Barca.

Ledelsen er dog nødt til snart at få et svar fra uruguayaneren, der ellers kan være løsningen på de økonomiske problemer. Interessen for Araújo vil samtidig også vokse yderligere indtil en kontraktforlængelse er underskrevet, og det kan medføre unødige forstyrrelser, som Barca gerne vil undgå.

araujo85F

.:FORSIDE:.