fbpx

Barca og Tottenham ventes snart enige om Lenglet

Simon Arun Vrábel - 12.07.23

// Clement Lenglet

Aftalen om Clément Lenglets skifte til Tottenham er endnu ikke faldet endeligt på plads og med Barcas pre-season tur til USA lige om hjørnet, har de to klubber angiveligt aftalt, at få lukket en handel hurtigst muligt.

Barca, Tottenham og Clément Lenglet er angiveligt alle tre enige om, hvad der skal ske og derfor er de to klubber blevet enige om, at få enderne til at mødes således, at den franske landsholdsspiller ikke skal rejse med Barca hele vejen til USA på den kommende pre-season tur.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter et succesfuldt lejeophold i den engelske hovedstad, har Clément Lenglet endelig fundet den fodboldglæde og det niveau som franskmanden desværre aldrig rigtig fandt i Barca. Den 28-årige forsvarsspiller ankom ellers som verdensmester til Camp Nou fra Sevilla.

Avisen Sport fortæller at alle partner er enige om hovedlinjerne i et skifte, men med Barcas pre-season tur til USA er der nu brug for, at man fremskynder processen. Barca og Lenglet mangler at blive enige om de økonomiske detaljer for at ophæve franskmandens kontrakt som løber helt frem til 2026. Af samme årsag vil salget af Lenglet gøre en stor forskel i catalanernes budget.

Netop Lenglets løn er da også årsagen til, at Tottenham og Barca endnu ikke er blevet enige om en overgangssum. Barca ønsker nemlig 15 millioner euro for Lenglet, men i England ønsker man ikke at betale mere end 10 millioner euro, da man allerede tilegner sig en stor udgift i form af Lenglets løn. De to klubber vil dog gerne få enderne til at mødes, og avisen fortæller at det meget forventeligt kommer til at ske i løbet af ganske få dage.

I Tottenham spillede Lenglet i den forgangne sæson 2.718 minutter fordelt på 35 kampe og samtidig scorede han et enkelt mål og lavede to assists.



.:FORSIDE:.